Cum sa dezactivezi reclamele de pe Skype

In articolul de astazi va voi arata cum se dezactiveaza reclamele enervante care apar pe Skype, in partea de jos a listei de contacte, in fereastra de chat, sau atunci cand efectuati un apel video.

Reclamele de pe Skype se impart in doua categorii. Prima categorie si cea mai usor de dezactivat, este cea de promotii, care se afla in partea de jos a listei de contacte. Tot aici apar si sfaturile pe care Skype vi le ofera pentru a va ajuta sa invatati cum sa folositi programul daca sunteti incepatori. Cea de-a doua categorie sunt reclamele care apar in fereastra de chat sau atunci cand efectuati un apel video.

Reclamele din lista de contacte

Cum ziceam mai sus, prima categorie de reclame este si cel mai usor de dezactivat. Tot ce trebuie sa faceti este sa va duceti la meniul Tools (Unelte) din fereastra Skype si sa faceti click pe Options… (Optiuni). In fereastra Options care va apare, faceti click pe tabul Notification Settings (Notificari) din partea stanga, apoi pe Alert & Messages (Alerte si Mesaje) si debifati Help and Skype Tips (Ajutor si Sfaturi Skype) si Promotions (Promotii), dupa care faceti click pe Save (Salveaza).

Skype Alerts & Messages

Reclamele din fereastra de chat si video

Pentru a dezactiva reclamele din fereastra de chat si pe cele din fereastra video, trebuie sa deschideti Control Panel (Panou de Control) si sa va duceti la Network and Internet (Retea si Internet), apoi sa faceti click pe Internet Options (Optiuni Internet). In fereastra care va apare, faceti click pe tabul Security (Securitate) si apoi pe Restricted Sites (Site-uri Restrictionate). Aici faceti click pe Sites (Site-uri) si adaugati https://apps.skype.com/ in lista de site-uri restrictionate. Acum inchideti Internet Options si restartati Skype.

Internet Options Security Tab

De asemenea puteti deschide fereastra Internet Options si din Internet Explorer, facand click pe rotita de setari din partea dreapta a browser-ului.

Nu stiu cat timp o sa functioneze aceasta optiune de a bloca reclamele pe Skype, la un moment dat cei de la Microsoft probabil vor rectifica hack-ul. Pana atunci, sper sa va fie de folos acest tutorial si va astept in sectiunea de comentarii de mai jos.

2 Comentarii

  1. Maria Droujkova spune:

    Skype just updated today, and the Internet Options part stopped working for me. Do you know if they moved ads from apps.skype – and if so, how do I find the new one?

    • I have the latest version and it still works, it seems it has no problem. Maybe the update process deleted your blocked sites entry. You should do it again. Also, make sure you type the address correctly. That’s very important. If for example you type http:// instead of https://, it won’t work.

Comentariile sunt inchise. Daca ai o problema sau nelamurire, te rog foloseste formularul de pe pagina de Contact.