Politică de Confidențialitate

Ne angajăm să vă protejăm datele și confidențialitatea. Dacă aveți întrebări sau probleme cu privire la utilizarea datelor dvs. personale contactați-ne și vă vom ajuta cu cea mai mare plăcere.

Prin utilizarea acestui site sau a serviciilor noastre, sunteți de acord cu procesarea datelor dvs. personale așa cum este descris în această Politică de Confidențialitate.

Cuprins

Definițiile Utilizate

 • Date Personale – Orice informație referitoare la o persoană fizică, naturală, identificată sau identificabilă.
 • Prelucrare/Procesare – Orice operație sau set de operațiuni care se efectuează pe Datele Personale sau pe seturi de Date cu Caracter Personal.
 • Subiectul Datelor/Persoana Vizată – Persoană fizică, naturală, ale cărei Date Personale sunt Prelucrate.
 • Minor – O persoană fizică, naturală, în vârstă de până la 18 ani.
 • Noi/Nostru (fie cu majuscule sau nu) – Se referă la acest site, BlueSmoke.ro.

Principiile de Protecție a Datelor

Promitem să respectăm următoarele principii privind protecția datelor:

 • Procesarea este legală, corectă și transparentă. Activitățile noastre de Prelucrare a datelor au un temei legal. Întotdeauna considerăm drepturile dvs. înainte de a vă Procesa Datele Personale. La cerere, vă vom furniza informații privind Prelucrarea datelor.
 • Procesarea datelor este limitată la scopul inițial. Activitățile noastre de Procesare a Datelor Personale respectă scopul pentru care au fost colectate.
 • Procesarea se face cu cantitatea minimă de date. Adunăm și Procesăm doar cantitatea minimă necesară de Date Personale pentru orice scop.
 • Procesarea este limitată la o perioadă de timp. Nu vom stoca datele dvs. personale mai mult decât este necesar.
 • Vom face tot posibilul pentru a asigura acuratețea, integritatea și confidențialitatea datelor dvs. personale.

Ce Drepturi Aveți

Persoanele Vizate au următoarele drepturi:

 1. Dreptul la Informație – Înseamnă că aveți dreptul să știți dacă Datele dvs. Personale sunt procesate; ce date sunt colectate, de unde sunt obținute, de ce și de cine sunt prelucrate.
 2. Dreptul la Acces – Înseamnă că aveți dreptul de a accesa datele colectate de la/despre dvs. Aceasta include dreptul dvs. de a solicita și de a obține o copie a Datelor dvs. Personale culese.
 3. Dreptul la Rectificare – Înseamnă că aveți dreptul de a solicita corectarea sau ștergerea Datelor dvs. Personale care sunt inexacte sau incomplete.
 4. Dreptul la Ștergere – Înseamnă că în anumite condiții, puteți solicita ca Datele dvs. Personale să fie șterse din înregistrările noastre.
 5. Dreptul de a Restricționa Procesarea – Înseamnă că în cazul în care se aplică anumite condiții, aveți dreptul să restricționați Procesarea Datelor dvs. Personale.
 6. Dreptul de a vă Opune Prelucrării – Înseamnă că în anumite cazuri, aveți dreptul să vă opuneți Prelucrării Datelor dvs. Personale, de exemplu în cazul marketingului direct.
 7. Dreptul de a vă Opune Procesării Automate – Înseamnă că aveți dreptul să faceți obiecții la Prelucrarea automată, inclusiv la profilare; și că nu doriți să faceți obiectul unei decizii bazate exclusiv pe Prelucrarea automată. Acest drept îl puteți exercita ori de câte ori există un rezultat al profilării care produce efecte juridice care vă privesc sau vă afectează în mod semnificativ.
 8. Dreptul la Portabilitatea Datelor – Aveți dreptul să obțineți Datele dvs. Personale într-un format care poate fi citit de sistemele informatice sau, dacă este posibil, ca transfer direct de la un Procesor de date la altul.
 9. Dreptul de a Face Plângere – În cazul în care refuzăm cererea dvs. în baza Dreptului la Acces, vă vom oferi o explicație pentru refuz. Dacă nu sunteți mulțumit de modul în care a fost tratată solicitarea dvs., vă rugăm să ne contactați.
 10. Dreptul de a Obține Asistență de la o Autoritate de Supraveghere – Înseamnă că aveți dreptul la ajutorul unei autorități de supraveghere și la alegerea altor căi de remediere legale, cum ar fi solicitarea de despăgubiri.
 11. Dreptul de a Retrage Consimțământul – Aveți dreptul să retrageți orice consimțământ dat pentru Procesarea Datelor dvs. Personale.

Ce Date Personale Colectăm

Informațiile Pe Care Ni Le-ați Furnizat – Acestea ar putea fi adresa dvs. de email, numele dvs., etc. – în special informațiile necesare pentru livrarea unui produs/serviciu sau pentru îmbunătățirea experienței dvs. pe site-ul nostru. Salvăm informațiile pe care ni le furnizați pentru ca dvs. să puteți lăsa comentarii, trimite mesaje prin email sau efectua alte activități pe site.

Informații Colectate Automat Despre Dvs. – Acestea includ informații care sunt stocate automat prin cookie-uri și alte instrumente de sesiune. De exemplu, informațiile despre limbă, locația geografică, adresa dvs. IP, paginile care le-ați vizitat pe acest site, durata de timp care ați petrecut-o pe aceste pagini, etc. Aceste informații sunt folosite pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Când folosiți serviciile noastre sau vizualizați conținutul site-ului nostru, activitățile dvs. pot fi înregistrate.

Informații de la Partenerii Noștrii – Există posibilitatea să colectăm informații și de la partenerii noștrii de încredere, confirmând că au un temei legal pentru a putea împărtăși aceste informații cu noi. Acestea sunt fie informații despre dvs. pe care le-ați furnizat în mod direct, fie le-au adunat ei din alte motive legale. Puteți vedea lista partenerilor noștrii aici.

Informații Disponibile Public – Mai putem, de asemenea, să adunăm și informații despre dvs. care sunt disponibile public.

Cum Utilizăm Datele

Folosim Datele dvs. Personale pentru a:

 • Furniza serviciile noastre către dvs. Asta include, de exemplu, furnizarea de produse și/sau servicii pe care dvs. le-ați solicitat; comunicarea și interacțiunea cu dvs.; oferirea de obiecte/mesaje promotionale la cererea dvs. si comunicarea cu dvs. în legătură cu aceste produse și/sau servicii; și notificarea despre modificările aduse oricăror servicii.
 • Îmbunătăți experiența dvs. ca și client/vizitator;
 • Îndeplini o obligație în conformitate cu legea sau contractul;

Folosim Datele dvs. Personale în mod legitim și/sau cu consimțământul dvs.

În cazul încheierii unui contract sau a îndeplinirii unor obligații contractuale, vă Procesăm Datele Personale cu următoarele scopuri:

 • Pentru a vă identifica;
 • Pentru a vă oferi un serviciu sau pentru a vă trimite/oferi un produs;
 • Pentru a comunica fie în legătură cu vânzarea, fie pentru facturarea serviciului/produsului;

Pe baza intereselor legitime, Procesăm Datele Personale cu următoarele scopuri:

 • Pentru a vă trimite oferte personalizate (de la noi și/sau partenerii noștrii);
 • Pentru a administra și analiza baza de clienți (comportamentul și istoricul de cumpărare) pentru a îmbunătăți calitatea, varietatea și disponibilitatea produselor/serviciilor oferite/furnizate;
 • Pentru a efectua sondaje privind satisfacerea clienților;

Atâta timp cât nu ne-ați informat altfel, considerăm că oferirea de produse/servicii care sunt similare sau identice cu comportamentul dvs. de achiziții (istoricul de cumpărături) este în interesul nostru legitim.

Cu acordul dvs., Procesăm Datele Personale pentru următoarele scopuri:

 • Pentru a vă trimite buletine de știri și campanii de oferte personalizate (de la noi și/sau partenerii noștrii);
 • În alte scopuri pentru care v-am cerut consimțământul;

Procesăm Datele dvs. Personale pentru a ne îndeplini obligațiile noastre legale și/sau utilizăm Datele dvs. Personale pentru vă pune la dispoziție opțiunile prevăzute de lege. Ne rezervăm dreptul de a anonimiza Datele Personale adunate și de a utiliza astfel de date. Vom folosi datele în afara domeniului de aplicare al acestei Politici numai atunci când sunt anonimizate. Salvăm informațiile de facturare și alte informații culese despre dvs. atât timp cât este necesar în scopuri contabile sau alte obligații care decurg din lege, dar nu mai mult de 10 ani.

S-ar putea să Procesăm Datele dvs. Personale și în alte scopuri suplimentare care nu sunt menționate aici, dar sunt compatibile cu scopul original pentru care au fost colectate datele. Pentru a face acest lucru, ne vom asigura că:

 • Legătura dintre scopurile, contextul și natura Datelor Personale este adecvată pentru Procesarea ulterioară;
 • Prelucrarea ulterioară nu vă va afecta interesele; și
 • Există măsuri adecvate de protecție a datelor pentru Procesare.

Vă vom informa despre orice scopuri suplimentare și Procesare ulterioară.

Cine are Acces la Date

Nu împărtășim Datele dvs. Personale cu terțe părți neautorizate. Datele dvs. Personale sunt furnizate, în unele cazuri, partenerilor de încredere fie pentru a face posibilă oferirea serviciului/site-ului către dvs., fie pentru a îmbunătăți experiența dvs. ca și client. Împărtășim Datele dvs. Personale cu:

 • Partenerii Noștrii de Procesare: Găzduire, Automattic (WordPress, Akismet)
 • Partenerii Noștrii de Afaceri: Niciunul
 • Terțe Părți Conectate: Google, Facebook

Lucrăm doar cu parteneri de Procesare care sunt capabili să asigure un nivel adecvat de protecție a Datelor dvs. Personale. Dezvăluim Datele dvs. Personale terților sau autorităților doar atunci când suntem obligați din punct de vedere legal să facem acest lucru. Există posibilitatea de a vă dezvălui Datele dvs. Personale unor terțe părți dacă v-ați dat acordul pentru asta sau dacă există alte temeiuri legale pentru a acest lucru.

Cum Vă Asigurăm Protecția Datelor

Facem tot posibilul pentru a vă păstra Datele Personale în siguranță. Folosim protocoale sigure pentru comunicare și transfer de date (cum ar fi HTTPS și SSL). Folosim anonimizarea și pseudonimizarea acolo unde este cazul. Ne monitorizăm sistemele pentru posibile vulnerabilități și atacuri. Utilizăm firewall-uri și alte programe de securitate pentru a împiedica accesul neautorizat la server și/sau la Datele dvs. Personale.

Chiar dacă facem tot posibilul, nu vă putem garanta securitatea informațiilor. Cu toate acestea, promitem să informăm autoritățile competente cu privire la scurgerea datelor. De asemenea, vă vom anunța și pe dvs. dacă există o amenințare la adresa drepturilor sau intereselor dvs. Vom face tot posibilul în mod rezonabil pentru a preveni încălcarea securității și pentru a asista autoritățile în cazul în care apar astfel de încălcări.

Dacă aveți un cont pe site-ul nostru, rețineți că trebuie să păstrați secret numele dvs. de utilizator și parola.

Datele Colectate de la Minori

Nu intenționăm să colectăm sau să colecționăm cu bună știință informații de la minori. Nu țintim minorii cu serviciile noastre.

Folosim cookie-uri și/sau tehnologii similare pentru a administra site-ul web, pentru a analiza comportamentul clienților și pentru a culege informații despre utilizatori. Facem acest lucru pentru a personaliza și a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site.

Un cookie este un fișier text, mic, stocat pe calculatorul dvs. Cookie-urile stochează informații care sunt utilizate pentru a ajuta site-urile să funcționeze. Numai noi putem accesa cookie-urile create pe acest site. Dvs. puteți controla cookie-urile la nivelul browser-ului dvs. Alegerea dezactivării cookie-urilor poate împiedica utilizarea anumitor funcții critice pe acest site.

Folosim cookie-urile în următoarele scopuri:

 • Cookie-urile Necesare – Aceste cookie-uri sunt necesare pentru a putea utiliza câteva funcții importante pe site-ul nostru, cum ar fi stocarea setărilor cookie-urilor (dacă acceptați cookie-urile sau nu), trimiterea formularelor de comentarii, contact și abonare (cu ajutorul Google reCaptcha si Akismet – previn boții să trimită mesaje spam), etc. Aceste cookie-uri nu colectează informații personale.
 • Cookie-uri de Funcționalitate – Aceste cookie-uri oferă anumite funcționalități care face ca serviciul nostru să fie mai convenabil și oferă posibilitatea de a avea mai multe caracteristici personalizate. De exemplu, aceste cookie-uri ar putea să țină minte numele și adresa dvs. de email în formularele de comentarii, astfel încât să nu mai trebuiască să reintroduceți această informație data viitoare când doriți să lăsați un comentariu.
 • Cookie-uri Statistici – Aceste cookie-uri sunt folosite pentru a măsura traficul și pentru a urmări utilizarea și performanța site-ului și a serviciilor noastre. În acest scop, folosim serviciile Google Analytics. Google are propria Politică de Confidențialitate pe care o puteți revizui aici. Dacă doriți să renunțați la urmărirea de către Google Analytics, accesați pagina de dezactivare Google Analytics.
 • Cookie-uri Opționale – Aceste cookie-uri nu sunt critice și le folosim pentru a vă îmbunătăți experiența sau în scopuri de marketing. Aceste cookie-uri sunt complet opționale și nu ar trebui să vă afecteze experiența într-un mod semnificativ.

Puteți elimina cookie-urile stocate în computerul dvs. cu ajutorul setărilor browserului. Alternativ, puteți controla anumite cookie-uri terță parte utilizând o platformă de îmbunătățire a confidențialității, cum ar fi optout.aboutads.info sau youronlinechoices.com. Pentru mai multe informații despre cookie-uri, vizitați allaboutcookies.org.

Informații de Contact

Autoritatea de Supraveghere
Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

Ofițer de Protecție a Datelor
Daniel Dogeanu – BlueSmoke.ro

Modificări la Această Politică

Putem revizui această Politică de Confidențialitate în orice moment prin modificarea acestei pagini. Este de așteptat să verificați periodic această pagină pentru a lua la cunoștință modificările pe care le facem, deoarece acestea sunt importante pentru confidențialitatea datelor dvs.

Ultima modificare a fost făcută pe data de 09 Februarie 2021.