Cum Să Dezactivezi Reclamele De Pe Skype

Conținutul acestui articol nu mai este de actualitate!

În articolul de astăzi vă voi arata cum se dezactivează reclamele enervante care apar pe Skype, în partea de jos a listei de contacte, în fereastra de chat, sau atunci când efectuați un apel video.

Reclamele de pe Skype se împart în doua categorii. Prima categorie și cea mai ușor de dezactivat, este cea de promoții, care se află în partea de jos a listei de contacte. Tot aici apar și sfaturile pe care Skype vi le oferă pentru a vă ajuta să învățați cum să folosiți aplicația dacă sunteți începători. Cea de-a doua categorie sunt reclamele care apar în fereastra de chat sau atunci când efectuați un apel video.

Reclamele Din Lista De Contacte

Cum ziceam mai sus, prima categorie de reclame este și cel mai ușor de dezactivat. Tot ce trebuie să faceți este să vă duceți la meniul Tools (Unelte) din fereastra Skype și să faceți click pe Options… (Opțiuni). În fereastra Options care vă apare, faceți click pe tabul Notification Settings (Setări Notificări) din partea stângă, apoi pe Alert & Messages (Alerte și Mesaje) și debifați Help and Skype Tips (Ajutor și Sfaturi Skype) și Promotions (Promoții), după care faceți click pe Save (Salvează).

Alerte și Mesaje - Skype

Reclamele Din Fereastra De Chat Și Video

Pentru a dezactiva reclamele din fereastra de chat și pe cele din fereastra video, trebuie să deschideți Control Panel (Panou de Control) și să vă duceți la Network and Internet (Rețea și Internet), apoi să faceți click pe Internet Options (Opțiuni Internet). În fereastra care vă apare, faceți click pe tabul Security (Securitate) și apoi pe Restricted Sites (Site-uri Restricționate). Aici faceți click pe Sites (Site-uri) și adăugați https://apps.skype.com/ în lista de site-uri restricționate. Acum închideți Internet Options și restartați Skype.

Opțiuni Internet

De asemenea puteți deschide fereastra Internet Options și din Internet Explorer, făcând click pe rotița de setări din partea dreaptă a browserului.

Nu stiu cât timp o să funcționeze această opțiune de a bloca reclamele pe Skype, la un moment dat cei de la Microsoft probabil vor rectifica hack-ul. Până atunci, sper să vă fie de folos acest tutorial și vă aștept în secțiunea de comentarii de mai jos.

Conținutul acestui articol nu mai este de actualitate!

2 Comentarii

  1. Maria Droujkova
    Maria Droujkova

    Skype tocmai s-a actualizat astazi si partea cu Internet Options nu mai merge la mine. Stii cumva daca au mutat reclamele de pe apps.skype.com? Daca da, cum aflu noul URL?

    • Eu am ultima versiune și nu pare să aibă vreo problemă. Poate că actualizarea ți-a șters site-urile blocate. Ar trebui să încerci din nou să introduci URL-ul respectiv la site-uri blocate. Și asigură-te că ai scris adresa corect! Trebuie să scrii neapărat cu https:// înainte, altfel nu va funcționa!

Comentariile sunt închise.